Guanyador – Gener 2013

El passat mes de Gener es va realitzar el 12è sorteig de les nostres targetes client. El premi va ser un CAP DE SETMANA A CÒRDOVA. La persona afortunada va ser el nostre client nº1405: Paco Muñoz Contreras. Felicitats, esperem que hagi gaudit d’aquests dies!

Guanyador – Juny 2013

El passat mes de Juny es va realitzar el 13è sorteig de les nostres targetes client. El premi va ser un CAP DE SETMANA A MADRID. La persona afortunada va ser el nostre client nº1196: Jordi Pujol Masferrer. Felicitats, esperem que hagi gaudit d’aquests dies!

Guanyador – Maig 2014

El passat mes de Maig es va realitzar el 17è sorteig de les nostres targetes client. El premi va ser un CAP DE SETMANA A MADRID. La persona afortunada va ser la nostra clienta nº8063: Teresa Prats Sancho. Felicitats, esperem que hagi gaudit d’aquests dies!

Guanyador – Març 2015

El passat mes de Març es va realitzar el 20è sorteig de les nostres targetes client. El premi va ser un CAP DE SETMANA A MADRID. La persona afortunada va ser el nostre client nº2128: Isabel.lí Gers Sesé. Felicitats, esperem que hagi gaudit d’aquests dies!